+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Başkanın birinci bahar web konferansının sonuçları

Sergey Kulikov'un web konferansı bugün yeni içeriklerle, göz alıcı ve dopdolu geçti! Web konferansının her konuğu, tamamen benzersiz bir Şirkette iş kurduklarına bir kez daha ikna oldu.

Sergey Kulikov'un web konferansı bugün yeni içeriklerle, göz alıcı ve dopdolu geçti! Web konferansının her konuğu, tamamen benzersiz bir Şirkette iş kurduklarına bir kez daha ikna oldu. Yeni gelenler ise yeni Şirket ve Şirketin Başkanı ile tanışarak iyi anlamda şaşkına döndüler!

Önemli haberlerimizi özetleyelim. Mayıs ayında, BEAUTY serisinin birçok yeni ürününün ve benzersiz bir "uzay" teknolojisine dayanan yepyeni güçlü bir ürünün sunulacağı APL SEASONS temel eğitim forumu gerçekleşecek! RISE etkinliğinin konukları (APL'nin ABD'deki resmi açılışı) Acumullit SA serisinin 16’ıncı ürününü ilk deneyenler olacak.

Moldova'daki üretimimiz de artıyor! Yeni otomatik hat sayesinde, 1 takım başına 40-50 bin paket yerine 250 bin paket performansı olacak! Böyle bir büyümeye ihtiyacımız var! APL'nin sınırlarına bir bakın! Bugün ürün, dünyanın 60'tan fazla ülkesine tamamen yasal olarak teslim edilmektedir! Ama Başkanımız için bu yeterli değil! Zaten kendisi yakın bir zamanda bir dizi yeni ülkenin kapısını aralayacak geniş çaplı bir tura çıkıyor! Bu, her biriniz için evden çıkmadan veya seyahat etmeden uluslararası bir işletmeye sahip olma fırsatını verecek! Daha çok hoşunuza gideni seçin! Mart'ın plansız keşfi, Gana ve Nijerya gibi ülkeler oldu.

Liderlerimizin ürünü GOLDEN PEOPLE'da Afrikalılara tanıtmasından bu yana sadece bir ay geçti ve bugün Başkan bu ülkelerde satışların başladığını duyurdu! APL'nin büyüme hızı sizi de heyecanlandırıyor mu? O halde yeni haberimiz hoşunuza gidecek! Mart ayında APL şüphesiz kasırga gibi esecek ve rekor kıracak! Ne de olsa Başkan web konferansını şık ve cömert bir dizi promosyonla tamamladı ve yakında bilgi platformlarımızda yayınlanacak.

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY