+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

APL ortaklarının inanılmaz safarisi 

Vahşi hayvanları böylesine yakından görmek, belki de çocukluğundan beri herkesin hayalidir! Liderlerimiz, APL Başkanı ve Kurucusu Sergey Kulikov'un doğum gününde hayallerini gerçekleştirmeyi başardılar! İşte, safariden muhteşem fotoğraflar!

Vahşi hayvanları böylesine yakından görmek, belki de çocukluğundan beri herkesin hayalidir! Liderlerimiz, APL Başkanı ve Kurucusu Sergey Kulikov'un doğum gününde hayallerini gerçekleştirmeyi başardılar! İşte, safariden muhteşem fotoğraflar! Sosyal ağlarınızdaki fotoğrafları kullanın, inanılmaz GOLDEN PEOPLE etkinliğinden bahsedin, Ortaklarınızı en yüksek niteliklere ulaşmaya teşvik edin, böylece Şirket Başkanının yakın çevresinde olabilsinler!  

Şirketin resmi kaynaklarından en iyilerinin yayınlandığı Şirketin resmi hashtagi #aplgo ve etkinlik hashtagleri olan #golden_people_apl ve #golden_people_apl2021’i kullanın!

Sosyal ağlarda anında yeniden yayınlama özelliğine sahip sıkıştırılmış fotoğraflar web sitemizde mevcuttur: https://photo.aplgo.com/en/main-events/2021/safari/

Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar, bulut depolama alanından bilgisayarınıza kolayca indirilebilir:

https://cloud.mail.ru/public/qCRS/yELPNtQMi

https://drive.google.com/drive/folders/1P4zOJajYydi73kAcaEqhe_4I1EmVgRdp?usp=sharing

 

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY