+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Sadece sen ve kruvaziyer

Sevgili arkadaşlar, bu, her bir APL Ortağı için oldukça önemli bir görevdir

Sevgili arkadaşlar, bu, her bir APL Ortağı için oldukça önemli bir görevdir. Ne zaman APL’nin bir parçası olmaya başladığınız, hangi yeteneklere sahip olduğunuz, statünüz ve takımınızın ne kadar büyük olduğu önemli değil. “Liderlerin Birliği” Kruvaziyeri yıl sonunda herkesin katılım sağlayabileceği bir etkinliktir.

Eğer henüz APL Ortağı bile olmamışsanız, ancak bugün olacaksınız bile bizlerle bu unutulmaz gezintiye çıkmak için milyonlarca şansınız bulunmaktadır.

  • Şirket sayesinde harika tatile çıkma şansı yakalayın!

  • Dünyadaki APL Liderleri ile bizzat tanışma fırsatı kazanın!

  • Verimli bir çalışma ve güçlü bir iş için deşarj olunuz!

Bunlar parayla satın alınamayacak gerçek ayrıcalıklardır.

Şirket tarihinde ilk kez kruvaziyer için ikinci dalga promosyonu birinci dalgadan daha basit. İlk dalga promosyonlarını 520 kişi yerine getirdi. Sizler de onlardan biri olabilirsiniz.

Kruvaziyer, sizlerin pazarlamadaki aktif katılımız karşısında Şirketin sunduğu bir hediyedir. Bu kruvaziyer gezintisi, kendi takımınızı motive edebilecek ve işinizde hızlı bir başlangıç yapmanıza olanak sağlayacak güçlü bir motivasyon kaynağıdır. (Herkes aynı koşullara sahiptir)

Şirket Ortaklarının büyük bir kısmı bu gezintiye ilk kez katılacaklardır, ancak gelecek yıl büyük bir takımla katılım sağlayacaklardır.

APL’nin sizlere sağladığı bu kruvaziyer hayal değil, sizlerin gerçekliğidir.

“Liderlerin Birliği. Kruvaziyer” motivasyon etkinliğinde katılımcı olmak için gereken kuralların tamamına siteden erişebilirsiniz:https://aplturkey.com.tr/tr/promotions/01052023/

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY