+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Hızlı sipariş teslimatı kapınıza kadar geldi!

Hepimiz alışveriş yapmaya bayılırız fakat bir şeyleri beklemeyi de bir o kadar sevmeyiz.

Hepimiz alışveriş yapmaya bayılırız fakat bir şeyleri beklemeyi de bir o kadar sevmeyiz. APL, Ortaklarının ve ürün tüketicilerinin siparişlerini sabırsızlıkla beklediklerini biliyor, bu nedenle yıllardır BackOffice’ten veya web sitemizden oluşturulan siparişlerin ev adresinize hızlı teslimatını gerçekleştiriyor.

Teslimatlar kolay, sorunsuz ve beklemek o kadar da sıkıcı değil! Çünkü işbirliği yaptığımız nakliye ve kurye hizmetleri tüm ürünleri mümkün olan en kısa sürede teslim ediyor.

Kapınıza kadar gelecek siparişi oluşturmak çok kolay:

- Şirket Back Office’indeki veya aplgo.com web sitesindeki kişisel hesabınız aracılığıyla ürün siparişi oluşturun;

- teslimat adresi ile gerekli tüm alanları doldurun;

- sizesunduğumuz kurye nakliye hizmetini seçin;

- siparişinizin gönderim bedeli, teslimat hizmeti hesaplayıcıları tarafından belirlenecektir (fiyat, teslimat şehrine, siparişin ağırlığına ve hacmine bağlı olarak hesaplanır).

Ayrıca, tüm siparişleriniz için size özel bir takip hizmeti sağlanmaktadır. Size bireysel numara ile birlikte gönderilenSMS sayesinde siparişiniz yola çıktıktan sonra nerede olduğunu gözlemleyebileceksiniz.

Tüm adımlar tamam! Siparişiniz birkaç gün içinde ev adresinize ulaşacaktır (uzak bölgeler için teslim süresi daha uzun olabilir).

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY