+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Olağan Üretim teftişi ve yüksek kaliteli APL ürünlerinin onayı

Sizler için muhteşem haberlerimiz var! Parlak bir başarıyla geçtiğimiz olağan teftiş ile Üretim yılımız başladı!

Sizler için muhteşem haberlerimiz var! Parlak bir başarıyla geçtiğimiz olağan teftiş ile Üretim yılımız başladı! Acumullit SA karamel serisinin ve kahve AMERICANO’nun koşer olarak kabul edildiği ve doğru gıda hakkında özel bir yasa olan kaşrutun sıkı şartlarını tamamıyla karşıladığını doğrulayan bir belge olan KOŞER sertifikasını tekrar aldık.

Üretici için standart bir gereklilik olmasa da, Şirketimiz KOŞER sertifikasını üst üste dördüncü kez, İsrail Hahamlığı tarafından gerçekleştirilen sıkı teftişlerin tüm aşamalarını hiç zorlanmadan geçerek ve onur duyarak aldı. Tescil kuruluşlarının tüm sıkı şartlarını karşılamaktan gurur duyuyoruz ve sizin de bizimle gurur duyduğunuzu düşünüyoruz!

KOŞER sertifikası 3 yıl süreyle uzatıldı. Bu uzatma kaşrut yasalarının en katı gerekliliklerine kayıtsız şartsız uyulduğunu gösterir. Bu, şirketin yüksek güvenilirliği, eksiksiz üretim döngüsünün teminatı (üretim teknolojisi, sanitasyon, hijyen, malzemeler, ambalajlama, kontrol yöntemleri), hazır ürünlerin kusursuz kalitesi ve güvenliği gibi konulara işaret eder.

Belirli ürün adlarını listeleyen bir ek bu sertifikanın ayrılmaz bir parçasıdır. APL şirketi her yıl yeni ürünler geliştirip piyasaya sürdüğünden bu sertifika eki 1 yıl süreyle geçerli olur. Bu yüzden koşer statüsü kazanan ürünlerin listesi, KLBD gereklilikleri doğrultusunda her yıl güncellenir.

Üretim gücümüzden ve kaliteli üretimimizden gurur duyduğunuzu biliyoruz ve bu bizi çok mutlu ediyor! Fakat sertifikalarımızı işletmenizin yararına kullanmayı unutmayın! Şirketin tüm sertifikalarını güncellenmiş şekliyle web sitemizin özel bölümünde bulabilirsiniz: https://tr.aplgo.com/tr/certificates/

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY