+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Ağ için 10 ipucu 

Hedeflerinizi belirleyin ve kendi başarınızı planlayın. Yıllık, aylık, haftalık ve günlük hedefler belirleyin ve bunlara ulaşın.

1. Hedeflerinizi belirleyin ve kendi başarınızı planlayın. Yıllık, aylık, haftalık ve günlük hedefler belirleyin ve bunlara ulaşın.

2. Şirket etkinliklerinde başarılı liderlerle ve diğer ortaklarla bağlantı kurun. Onlara nasıl başarılı oldukları hakkında sorular sorun ve kendinizde olmasını istediğiniz nitelikleri geliştirin.

3. Satış ve işverenlik konularında ülkeniz veya şehrinizle sınırlı kalmayın. Büyük oynayın! Şirketimiz çok dinamik bir şekilde gelişiyor ve her biriniz işinizin coğrafyasını tamamen yasal olarak genişletme fırsatına sahipsiniz.

4. APL ile benzersiz iş fırsatları hakkında her gün (sosyal medya aracılığıyla, elektronik olarak veya yüz yüze) bilgi sağlayın.

5. Boş zamanınızın bir kısmını müşteriler ve ortaklarla geçirin. Ekibinizle her zaman iletişim halinde olun.

6. Neler başarabileceklerini göstererek ekibinizi motive edin: elit kulüpler, liderlik eğitimi, seyahat, büyük çekler...

7. Sürekli olarak yeni ortak arayışında olun, eğitimlerinize katılım sağlayın, yeni liderler geliştirin.

8. Israrcı ve sabırlı olun. İstatistikleri unutmayın: Etkileşimde bulunduğunuz kişilerin yalnızca %10-15'i başarılı bir işle ciddi şekilde ilgilenecektir.

9. Sürekli yeni bilgiler öğrenin. Yoğun eğitim gelişiminizi ve başarınızı %99 oranında garanti eder. Bu nedenle, aploffice.com çevrimiçi üniversitesinin internet sitesinde birçok yararlı materyal bulabilirsiniz. Bunları inceleyin, hayata geçirin, böylece işiniz büyük bir hızla gelişsin!

10. "Hayır"ı son cevap olarak görmeyin. Müşterilerinizi ve potansiyel ortaklarınızı web seminerleri, Şirket etkinlikleri, toplantılar ve katılabilecekleri diğer etkinlikler hakkında bilgilendirmeye devam edin.

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY