+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Doğrudan satış şirketleri arasında dünya sıralamasında  58’inciyiz! Bunu kutlamalıyız! 

2020 gelirlerine göre dünyanın en kârlı doğrudan satış şirketleri arasında "GLOBAL 100" listesine girdik.

Arkadaşlar, bu çok farklı, harika bir zafer! 2020 gelirlerine göre dünyanın en kârlı doğrudan satış şirketleri arasında "GLOBAL 100" listesine girdik.

https://dsnnewprd.wpengine.com/global-100-lists/

Dünyanın dört bir yanından, yıllık cirolarını teyit eden beyanlar sunabilen şirketler bu listeye katıldı. Bahsi geçen bu ciro 100 milyon doları aştı.

Bu, şirketin istikrarını, büyümesini ve gelişimini gösteren önemli bir başarıdır. Listede küresel ekonomi ve sosyal alan üzerinde gerçekten etkili olan şirketler yer alıyor. Bu derecelendirme, şirketlerin ölçeğini ve gerçek cirosunu açığa çıkardığı için milyonlarca bağımsız girişimci ve yatırımcıya adeta "yeşil ışık" yakıyor.

Listeye göz atın! Şirketimiz henüz 10 yaşında bile değil fakat sektörün dünya devleri ile aynı arenada ve birçok firmanın aksine bizim için her şey daha yeni başlıyor. Bir yıl sonraki sıralamaları görmek için sabırsızlanıyoruz! APL’nin ZAFER yılında hangi seviyeye çıkacağız? Birlikte izleyelim!

Bizimle olduğunuz için teşekkürler!

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY