+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Başka Afrika. Golden People etkinliğinde liderleri ne bekliyor?

Kesinlikle seyahat edenlerin peşinden gideceğiz, çünkü seyahatlerinin programı maceralarla dolu!

"Ah-ah, Afrika'da bu kadar yüksek dağlar var mıydı?" Afrika ile ilgili bildikleriniz, Kırmızı Başlıklı Kız'ın ünlü şarkısının dizeleriyle veya örneğin Barmaley'in tekerlemeleriyle sınırlıysa, o zaman çok şanslısınız! Sizleri BAŞKA BİR AFRİKA ile tanıştıracağız! Bu Afrika, nefes kesen manzara ve harika hizmetlerle dolu. Ancak, yalnızca seçilen Liderler tüm atmosferi kişisel olarak hissedebilecekler, çünkü bunu hak ediyorlar! Büyük bir uluslararası Şirkette en iyinin en iyisi olduk. Bu etkinliğe katılamayanlar sosyal bağlantılarımızı dışarıdan izlemek, bunlardan ilham almak ve muhteşem başarılar için kendilerini motive etmek zorunda kalacaklar!

Kesinlikle seyahat edenlerin peşinden gideceğiz, çünkü seyahatlerinin programı maceralarla dolu! Elit akşam yemeği, özel jet uçuşu, safari, GOLDEN PEOPLE katılımcılarının gördüğü için çok şanslı olduğu Big Five (Afrika av safarilerinin en onurlu ödülüdür, adı beş memeli türünden gelir: Fil, Gergedan, Buffalo, Aslan ve Leopar), Afrika kabilelerinin kültürüne dalış ve çok daha fazlası!

 

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY