+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Efsanevi başkan, doğum günün kutlu olsun!

Sergey Sergeyevich, eğer Eski Rusya zamanında yaşamış olsaydınız, sizin hakkınızda efsaneler ve destanlar yazılırdı.

Sergey Sergeyevich, eğer Eski Rusya zamanında yaşamış olsaydınız, sizin hakkınızda efsaneler ve destanlar yazılırdı. Başarılarınızın hikayeleri ağızdan ağıza aktarılırdı.

Sizinle aynı çağda doğduğumuz için şanslıyız. Modern iletişim araçları size olan tüm hayranlığımızı mesaj şişelerini denize bırakmaya gerek kalmadan anında ifade etmemize fırsat tanıyor, ki bu işimizi çok kolaylaştırıyor.

Bugün sosyal medyada dünyanın dört bir yanındaki APL Ortaklarından size yapılan kutlamaları içeren birçok mesaj ve yorum ile karşılaşıyoruz, neyse ki hiçbir posta güvercinini bu iş için yormuyoruz! Size fazlaca enerji, ilham, (doğduğunuz çağı göz önünde bulundurmadan) kahramanlara yaraşır bir sağlık, ailenizde karşılıklı anlayış ve (tabii ki, savaşlarda kazanılmış olmayan) yeni zaferler diliyoruz!

Büyük bir iş yapıyorsunuz, dünyanın dört bir yanındaki yüz binlerce insana kaliteli ve güzel bir hayat yaşama fırsatı veriyorsunuz, işte bunlara hayran kalmamak imkânsız!

Sizinle ekip olarak çalışmaktan, profesyonellik ve ortak başarımıza olan inancımız sayesinde birer köle olmak yerine işe alınmış bireyler olmaktan mutluluk duyuyoruz! Mutlu yıllar!

Kreativ APL

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY