+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

APL Başkaninin web konferansı 29 Aralıkta gerçekleşiyor 

Sergey Kulikov’un yeni yıla özgü, en büyüleyici ve efsanevi web konferansı!

Sergey Kulikov’un yeni yıla özgü, en büyüleyici ve efsanevi web konferansı! Bu konferansı kaçırırsanız kendinizi yeni yıl hediyenizden mahrum bırakırsınız! Gelin, NEDENini anlayalım!?

Öncelikle, Şirketin 2021 planları hakkında daha fazla ayrıntıyı sadece bu akşam öğrenebileceksiniz! Bunlar çok önemli bilgiler olacak! Sonuçta Şirketin etkinlikleri yeni yıl hedef ve arzu listenizde mutlaka yer almalı.

İkinci olarak, Başkan 2020 yılını özetleyecek. Geçtiğimiz yıl Şirket için nasıl geçti? Sadece rakamlar bile size ve Ortağınıza APL Şirketinin bir parçası olarak ne kadar doğru bir karar verdiğinizi gösterecek!

Üçüncü sırada ise en önemli ve anlamlı noktalardan biri var! Konferansta her bir dinleyici tüm yıl etkisinde kalacağı enerji ve motivasyonu depolayacak! Bunlar, birçok insanın hayal dahi edemeyeceği şeyleri başaran bir liderin düşünceleri olacak! Daha iyi bir hale gelmek, daha iyi yaşamak için her fırsatı kullanmanız ve her an ileri adım atmanız gerektiğini anlamanıza yardımcı olacak çok önemli sözler! 2021 yılı için APL Başkanından paha biçilmez bir direktif!

Konferans iki farklı dilde gerçekleşecek!

29 Aralık’ta Moskova saatiyle 17:00’da Rusça olarak: https://live.myownconference.ru/aplgo_official

29 Aralık’ta Moskova saatiyle 21:00’da (New York saatiyle 13:00) İngilizce olarak: https://aplgous.clickmeeting.com/president-s-webinar

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY