+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

“Go, Moldova” forumunun etkileyici ilk günü

Kişinev’deki forumun organizatörleri Ortaklar tarafından düzenlenen etkinliklerin çıtasını her yıl yükseltiyor. Forum bir kez daha misafirlerini hayretler içinde bıraktı ve etkiledi

Kişinev’deki forumun organizatörleri Ortaklar tarafından düzenlenen etkinliklerin çıtasını her yıl yükseltiyor. Forum bir kez daha misafirlerini hayretler içinde bıraktı ve etkiledi.

Bu yıl organizatörler BEAUTY serisinden esinlendiler. Detaylar, dekorasyonlar ve hatta canlı çiçekler sevilen kozmetik serisinin renkleriyle şekillendirildi.

Forum, BEAUTY serisinin yaratıcısı Olga Kulikova’nın video mesajıyla başladı.

Organizatörler büyük BEAUTY kutularından sahneye çarpıcı bir şekilde çıktılar.

Etklinliğin ev sahibesi Liliana Krutchkevich şunları söyledi: “En ufak ayrıntılara kadar dikkat ettik. Forumdaki her bir misafirin Moldova misafirperverliğimizi bizzat hissetmiş olduklarından emin olduk. Katılımcılara da hayran oldum. Kozmetik genç, güzel ve kendini seven kadınları bizim işimize çekti. Bu, bana muazzam derece ilham veriyor.

Eurovision yarışmacısı Cristina Scarlet misafirler için şarkı söyledi. Moldovalı ünlü orkestra şefi Michael Agafits yönetimiyle Senfoni orkestrası özel bir atmosfer oluşturdu.

Forumun ilk günü kusursuz geçti.

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY