+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Başkanın büyük web konferansı 28 aralık'ta gerçekleşecek!

Sergey Kulikov'un yeni yıla özgü, büyülü, en muhteşem web konferansının tarihi belirlendi!

Sergey Kulikov'un yeni yıla özgü, büyülü, en muhteşem web konferansının tarihi belirlendi! 28 Aralık'ta Moskova saatine göre saat 17:00'da APL'nin kendileri için bir işten daha fazlası olduğu her Ortak bir dizüstü bilgisayar, tablet veya telefon ekranına kitlenmiş olacak.. Neden mi?

Öncelikle, sadece 28 Aralık akşamı Şirketin DURDURULAMAZ 2022 YILI için yapılan planlar hakkında daha fazla ayrıntı öğrenebileceksiniz! Bu, çok önemli bir bilgi! Ne de olsa Şirketin etkinlikleri, yeni yıl hedeflerinizin ve isteklerinizin bulunduğu o listede yer almalı.

İkinci olarak, Başkan, geçtiğimiz 2021 yılını özetleyecek. Şirket için nasıl bir yıl oldu? Size ve Ortaklarınıza APL'nin bir parçası olarak doğru kararı verdiklerini rakamlar gösterecektir!

Üçüncü sebep ise en mühim ve anlamlı noktalardan biri! Web konferansında, her dinleyici tüm yıl boyunca yetecek enerji ve motivasyonu elde edecek! Bunun sebebi, çoğunuzun hayal bile edemeyeceği bir başarıya adım atan bir liderin düşünceleri olacak! Hayatta her an harekete geçmeniz, daha iyi olmak ve daha iyi yaşamak için her şansı kullanmanız gerektiğini anlamanıza yardımcı olacak çok önemli sözler. APL Başkanı'ndan 2022 yılı için paha biçilmez bir başlangıç!

Şirketin web konferansı için: https://go.myownconference.ru/aplgo (Konferans Rus dilinde gerçekleşecektir.)

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY