+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

“Senin alkışların” kruvaziyeri

Bu haberi ne kadar uzun bir süredir beklediğinizi biliyoruz!

Bu haberi ne kadar uzun bir süredir beklediğinizi biliyoruz! Şüphesiz ki her gezgin, kruvaziyerimizin kalkış noktasını ve rotamızda bizleri nelerin beklediğini merak ediyor! İşte buradayız, sizlere büyüleyici gezimizi anlatmaya hazırız!

27 Kasım’da Mısır, Safaga’dan hareket ediyoruz. Kruvaziyerimiz bizleri ülkenin uçsuz bucaksız güneşi ve görkemli piramitleri boyunca gezdirecek. Bu gizemli atmosferi daha şimdiden hissedebiliyor musunuz?

Ain Sokhna, Cidde, Yenbu, Akabe gibi durak isimlerimiz kulağa büyüleyici geliyor, değil mi? Dünya’daki en ünlü tarihi figürlerin yaşadığı bu yerleri hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Ancak kruvaziyerimizin ana kahramanı Mısır firavunu olmayacak, siz olacaksınız! Alkış tufanı senin için kopacak ve asla da unutulmayacak!

Kruvaziyer turumuz 4 Aralık’ta Safaga’da sona erecek.

Seyahat edenler için önemli bilgiler.

Tekneye gelecek tüm misafirlerimizin tam doz COVID-19 aşılarını yaptırmış olmaları istenilir. Aşılarını olmuş misafirlerimizden Negatif sonuçlu covid-19 testi istenmemektedir. (Ancak yine de şiddetle tavsiye edilir).

Aşısız misafirlerimiz, aşı sertifikası olmayan misafirlerimiz ya da 5 yaş ve üzeri COVID-19 geçirmiş misafirlerimizin tekneye binişten 48 saat önce Negatif sonuçlu covid-19 testi, gerçek zamanlı PCR ya da antijen testi yaptırmaları gereklidir. Ayrıca testler laboratuvar tarafından onaylanmalıdır. Kendi kendine uygulanan hızlı antijen testi seyahatlerimiz için geçerli değildir.

Dikkat dikkat! Sadece promosyonu tamamlayan Ortaklar, Şirketin kruvazörde gerçekleşen bütün etkinliklerine katılabilir. Ayrıca APL’nin eşsiz hediyeleri için de bu durum geçerlidir.

Her bir Ortak sigortasını kendisi yaptırmaktadır. Ayrıca Şirket gemiye katılanların beklenmedik kazalar karşısında önlem almalarını şiddetle önermektedir.

Herkese kolay hazırlıklar diliyoruz!

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY