+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Yılın web konferansının sonuçları

Tabii ki APL Şirketi Başkanının web konferansının görkemli olacağını tahmin ediyordunuz.

Tabii ki APL Şirketi Başkanının web konferansının görkemli olacağını tahmin ediyordunuz. Ama bu kadar görkemli olması, tek kelime ile müthiş! Web konferansının ana haberlerini birlikte özetlemeye çalışalım! Hatırınızda en çok kalan anları yorumlarda paylaşın! APL'de Başkan tarafından derlenen yılın İLK-5 ana haberi, Şirketimizin dünyadaki herhangi bir dalgalanmadan etkilenmediğini ortaya koydu. Şirket, kapalı sınırlara rağmen yıl boyunca çok yüksek bir performans sergiledi ve kendi haritasını genişletti.

Sergey Sergeevich, şirketin 9 yıla ait tüm varlığını açıkladı. Bunlar, APL’nin ZAFER yılını müjdeleyen etkileyici rakamlar oldu. Ayrıca yaklaşan etkinliklerin yeni ayrıntıları web konferansında duyuruldu! Büyük kutlamalarımızı ne kadar özlediğinizi biliyoruz! İşte gelecek yıl sizi bekleyen etkinlikler: Altın İnsanlar, Yaz Akademisi, APL SEASONS, ABD Açılışı ve iki gemi seyahati! Sabırlı olun!

Tabii ki Başkanımız sürprizler olmadan yapamaz! Bu sefer web konferansının dinleyicileri sadece yeni yıl coşkusu ile dolup taşmadı, aynı zamanda hedef belirleme konusunda da etkili bir eğitim aldı! Eğer bizimle birlikteyseniz ve Başkanın bahsettiği adımları çoktan uyguladıysanız, o zaman yeni yılda başarı sizin için kaçınılmaz olacak.

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY