+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

GO Tarzında Promosyon

Aramızdaki en aktif kişileri selamlıyoruz!

Ülkeler: Rusya Federasyonu, Bağımsız Devletler Topluluğu, Ukrayna, Gürcistan, Avrupa Birliği, Türkiye, İsrail. 
Geçerlilik Süresi: 01-31 Ocak 2024

Aramızdaki en aktif kişileri selamlıyoruz!

Yani, şirketimizin yaptığı her şeyi seven, GO tarzında (oldukça hızlı ve memnuniyetle) işlerini geliştiren ve yerinde duramayan Ortaklarımızı!

Şirketimiz böylesi aktif bir yaklaşımdan oldukça memnun ve sizlerin şevkini destekleyecek imkana sahip!

Hareketliliğinizin karşılığında cömert bonuslar ve hediyeler sizleri kesinlikle mutlu edecektir! Promosyonun koşullarını öğrenin ve hareketleriniz hızlansın! Pazarlama endüstrisinin gerçek bir yıldızısınız!

100 k.b. ve dahası siparişiyle aramıza yeni katılan 5 kişinin (!) ID’sine kişisel olarak kayıtlı olan Şirketin Ortağı, 01.01.2024 tarihinden 31.01.2024 de dahil olmak üzere, koşulları tamamlayarak bizzat davet edilen yeni gelenler için Backoffice'de belirtilen sürenin sonucunda 200 k.b. kazanacaktır.

100 k.b. ve dahası siparişiyle aramıza yeni katılan 10 kişinin (!) ID’sine kişisel olarak kayıtlı olan Şirketin Ortağı, 01.01.2024 tarihinden 31.01.2024 de dahil olmak üzere, belirtilen sürenin sonucunda ödül olarak “Go Tarzında Yaşam” setini kazanacaktır.

*Bonuslar, Ocak 2024 sonuçlarına göre 10 Şubat 2024'ten önce kişisel ID’lere tahsis edilecektir. Sizlere, gerçekleştirdiğiniz koşullara göre uygun tutarda kupon verilecektir. Siparişinizi onaylarken bu tutar için sunum ürünü seçeneği sunulacaktır.

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY