+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

“Başlamak Kolay” Promosyonu

Efsanevi ürünümüzü daha önce hiç duymuş muydunuz?

Ülkeler: Rusya Federasyonu, Belarus, Gürcistan, Ukrayna, Avrupa Birliği, Türkiye, İsrail. 
Geçerlilik Süresi: 01-31 Ocak 2024

Efsanevi ürünümüzü daha önce hiç duymuş muydunuz? Herkes bu ürünü kullandığını ve mükemmel sonuçlar aldığıyla anlatıyor. Ve sizlerin de bu eşsiz ürünle tanışmanızın ve ürünü gözlemlemenizin zamanı geldi. İşte şu an, bunun için en uygun zaman. APL GO Şirketi, yeni gelenler için Acumullit SA serisiyle karlı ve mutlu bir şekilde tanışma imkân sağlayacak özel koşullarını ilan ediyor. Promosyonun koşullarını en hızlı şekilde öğrenin.

01 Ocak 2024’ten 31 Ocak 2024’e kadar GO statüsünü yükseltmeyi amaçlayan 100 k.b. ve fazlası siparişlerinizle https://backoffice.aplgo.com/ sitemize kaydolurken hesabınızı aktifleştirmek için kullandığınız 25 k.b. ücretinin iptali.

Eğer 01 Ocak 2024’ten 31 Ocak 2024 tarihine kadar kaydolduysanız, 01 Ocak 2024’ten 31 Ocak 2024 tarihine kadar GO Statüsünü yükseltmeyi amaçlayan 100 k.b. ve fazlası tek seferlik siparişinizi verin ve siparişinize karşılık sunum ürününün % 100’ünü hediye olarak hemen alın.***

GO Statüsünü yükseltmeyi ya da aktifleştirmeyi amaçlayan 100 k.b ve fazlası (ya da 80 PV ve fazlası) siparişlerinizi vermeye devam ediniz. Böylelikle 2024 yılının Şubat ve Mart aylarında şunları kazanabilirsiniz:

  • Siparişlerinize karşılık Şubat ayında sunum ürününün %100’ü.
  • Siparişlerinize karşılık Mart ayında sunum ürününün %100’ü.

*01 Ocak 2024’ten 31 Ocak 2024’e kadar Şirketimize kaydolurken https://backoffice.aplgo.com sitesindeki back-office’i aktifleştirmek için ödediğiniz 25 k.b. ücretinin iptali ve GO statüsünü yükseltmeyi amaçlayan 100 k.b. ve fazlası ilk tek seferlik siparişlerin verilmesi.

***Sunum ürünü olarak, PFT hariç, ACUMULLIT SA serisinin herhangi bir pastili seçilebilir. Sunum ürünü, yalnızca 5 k.b. için ürün satın alma imkanıdır.

***Önemli! 3 ay içinde sunum ürünü kazanmak için promosyon süresi boyunca her ay aktif olmanız gerekmektedir. Yani 01 Ocak 2024’ten 31 Mart 2024’e kadar.

**** İlk tek seferlik 100 k.b. ve fazlası siparişleriniz için sunum ürününün %100’ü verilmektedir! Sonraki siparişlerinizde vereceğiniz 100 k.b. ve fazlası için sunum ürünü verilmemektedir.

k.b. (koşullu birim) Şirketin kendi hesaplama birimidir ve k.b. kurunu satın alım yaparken https://backoffice.aplgo.com/ sitesindeki kişisel hesabınızdan görebilirsiniz.

PV, APL Şirketi Ortağının asgari yükümlülüğü belirlenirken, bonus ödüllerinin ve niteliklerinin hesaplanmasında kullanılan her APL ürününe verilen koşullu bir dijital göstergedir.

Belirli bir ülke için promosyonun güncelliğini https://backoffice.aplgo.com/ sitesindeki kişisel hesabınızdan sipariş verirken öğrenebilirsiniz.

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY