+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Bu koşullari yeni̇ gelenler de yeri̇ne geti̇rebi̇li̇r

Sizlere çeşitli ülkelerden Ortaklarla tanışacağınız ve şüphesiz ki onlarla arkadaş da kalacağınız, tarih boyunca görebileceğiniz en büyük kruvaziyerin sözünü vermiştik, hatırlıyor musunuz?

Sizlere çeşitli ülkelerden Ortaklarla tanışacağınız ve şüphesiz ki onlarla arkadaş da kalacağınız, tarih boyunca görebileceğiniz en büyük kruvaziyerin sözünü vermiştik, hatırlıyor musunuz? Ve işte, sözümüzü tutuyoruz! Sergey Kulikov yeni gelenlerin bile kolaylıkla gerine getirebileceği kruvaziyer promosyonunu webinarda duyurdu!

Koşulları öğrenin. Promosyonu yerine getirin! Büyük takıma katılın! APL kruvaziyerine katılmak hayata karşı bakış açınızı sonsuza dek değiştirmek demektir. Ve buna değer.

Ülkeler: Rusya Federasyonu, Bağımsız Devletler Topluluğu, Gürcistan, Ukrayna, Avrupa Birliği, Türkiye, İsrail

PROMOSYONUN SÜRESİ: 01 Mart’tan 31 Mart 2023’e kadar.

KOŞULLAR:

01.03.2023’ten 31.03.23’e kadar Şirket Ortağı, 5 yeni gelenin kişisel kimliğine kayıtlı 100 k.b. ve daha fazlası siparişlerinde, koşulları yerine getiren her 5 yeni gelen için belirtilen sürenin sonunda BO'da 250 k.b. kazanacaktır.

! Ödeme en geç Nisan ayının 10’una kadar kişisel bir kimliğe yapılmalıdır. Ortak, 2023 yılının Nisan ve Mayıs aylarında siparişlerini ödemek için fonları kullanabilecektir.

Eğer “Liderlerin Birliği” kruvaziyeri promosyonunun üyesiyseniz, bu haber sizin için!

2. ADIM’ı yerine getirmek artık daha da kolay:

1 Mart'tan 31 Mart'a kadar, 100 k.b.’den oluşan siparişlerinizde her yeni gelen için 0,5 puan kazanacaksınız, ancak 5 yeni gelen kişi için 100 k.b.’den oluşan siparişlerinizde 5 puan kazanacaksınız.

100 k.b.’den oluşan siparişlerinizde 5’ten fazla yeni gelen her bir kişi için ek olarak 1 puan kazanırsınız. Örneğin 6 kişi yeni gelen için 6 puan, 7 kişi yeni gelen için 7 puan vb.

Yalnızca kişisel kimlikler dikkate alınmaktadır!

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY