+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

APL kruvaziyeri için bonus hediyeler

Sevgili gezginler, APL’nin sizlere bir sürprizi var! “Liderlerin Birliği” kruvaziyeri promosyonunu çoktan yerine getirdiyseniz, artık tatilinizi daha da güzelleştirmek için çalışabilirsiniz

Sevgili gezginler, APL’nin sizlere bir sürprizi var! “Liderlerin Birliği” kruvaziyeri promosyonunu çoktan yerine getirdiyseniz, artık tatilinizi daha da güzelleştirmek için çalışabilirsiniz. Kişisel hareketlilik sağlayın ve Şirketten ödüller kazanın. Biletlerinizi business class’a yükseltmek, tatil için şık kıyafetler satın almak ve sevdiklerinize bu harika geziden pek çok güzel hediyeler getirmek için bunları kullanın. Bu harika yolculuğu mümkün olduğunca unutulmaz ve konforlu hale getirmek sizlerin elinde.

Geçerlilik Süresi: 01 Mayıs 2023- 31 Temmuz 2023

PROMOSYON KOŞULLARI*

01 Mayıs 2023’ten 31 Temmuz 2023 tarihine kadar kişisel hareketlilik sağlayın:

  • Toplam 3.000 PV için

  • Veya her ay 1.000 PV sağlayın

ve 500 euro** değerinde ödün kazanın

VEYA

01 Mayıs 2023’ten 31 Temmuz 2023 tarihine kadar kişisel hareketlilik sağlayın:

  • Toplam 6.000 PV için

  • Veya her ay 2.000 PV sağlayın

ve 1.000 euro** değerinde ödün kazanın

*Promosyona geçerlilik süresi 11.11.2022 tarihinden 31.03.2023 tarihine kadar olan “Liderlerin Birliği” Kruvaziyeri promosyonunun koşullarını sağlayan Ortaklar katılabilmektedir.

** Ödüllendirme belirtilen şartlara uygun olarak, paranın transfer gününde şirket içi kur üzerinden yerel para birimi cinsinde 500 euro veya 1.000 euro’ya eşdeğer olarak ödenmektedir. Ödemeler en geç 30 Eylül 2023 tarihine kadar kişisel kimliklerinize yatırılacaktır. Ödemeyi almak için ID’ye veya serbest bir mesleğe sahip olmanız gerekmektedir.

APL Şirketi, ilgili Şirket ile Ortağı arasında gerçekleşen iş birliklerine uygun olarak sözleşmelere imza atan, Ortaklarına kazandıkları ödüller karşısında ödemeler yapan ve dünyanın farklı ülkelerindeki APLGO şirketler grubunun parçası olan bir tüzel kişidir.

ID: Kaydolurken aldığınız kimlik numaranızdır.

PV, APL Şirketi Ortağının asgari yükümlülüğü belirlenirken, bonus ödüllerinin ve niteliklerinin hesaplanmasında kullanılan her APL ürününe verilen koşullu bir dijital göstergedir.

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY