+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

“APL GO Aktivistleri” Promosyonu

İşinizle aktif olarak ilgileniyor ve pek çok yeni müşteriyi APL GO’ ya davet ediyor musunuz?

Ülkeler: Rusya Federasyonu, Bağımsız Devletler Topluluğu, Avrupa Birliği, Ukrayna, Gürcistan, Türkiye, Moldova, İsrail.
Geçerlilik Süresi: 01- 31 Mayıs 2024.

İşinizle aktif olarak ilgileniyor ve pek çok yeni müşteriyi APL GO’ ya davet ediyor musunuz? Şirketimiz bunun için sizleri ödüllendiriyor. Durmayınız, çabalarınız cömertçe ödüllendirilecektir!

İşte bu yeni promosyonumuz Şirket’in aktif Ortaklarına özel olarak tasarlandı.

100 k.b. ve dahası siparişiyle aramıza yeni katılan 5 kişinin (!) ID’sine kişisel olarak kayıtlı olan Şirketin Ortağı, 01.05.2024 tarihinden 31.05.2024 de dahil olmak üzere, koşulları tamamlayarak bizzat davet edilen yeni gelen her 5 kişi için belirtilen sürenin sonucunda 200 k.b. kupon kazanacaktır.

*Bonuslar, Mayıs 2024 sonuçlarına göre 10 Haziran 2024'ten sonra kişisel ID’lere tahsis edilecektir. Sizlere, gerçekleştirdiğiniz koşullara göre uygun tutarda kupon verilecektir. Siparişinizi onaylarken bu tutar için sunum ürünü seçeneği sunulacaktır.

** Kuponun geçerlilik süresi 31 Temmuz 2024’e kadardır.

k.b. (koşullu birim) Şirketin kendi hesaplama birimidir ve k.b. kurunu satın alım yaparken https://backoffice.aplgo.com/ sitesindeki kişisel hesabınızdan görebilirsiniz.

Belirli bir ülke için promosyonun güncelliğini https://backoffice.aplgo.com/ sitesindeki kişisel hesabınızdan sipariş verirken öğrenebilirsiniz

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY