+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Promosyon "Mükemmel kadınlar şerefine" devam ediyor 

Promosyonun devam etmesini beklemiyor muydunuz? Sizleri şaşırtmaktan vazgeçmiyoruz!

Promosyonun devam etmesini beklemiyor muydunuz? Sizleri şaşırtmaktan vazgeçmiyoruz! Bahar ayına özel bu promosyonumuzun koşulları 14 Mart tarihine kadar uzatıldı!! Hepiniz için bir başarı şansı daha olacak! APL Liderlerini aklınıza getirin, gerçekleştiremeyecekleri tek bir promosyon yok! Şirketin tüm promosyonlarını tamamlamak başarılı olmanın en kolay ve en etkili yolu! Promosyonlar, bu durdurulamaz yılda zirveye ulaşmak için bir fırsat olacak!

PROMOSYON SÜRESİ: 8 - 14 Mart 2022.

KOŞULLAR

Etkinlik durumuna yönelik satın alımlar için sunum ürünleri:

  • 50 PV ve üstüne ulaşarak aşırı aktif seviyeye ulaşan ortak, sunumlar için %50 daha fazla ürünü hediye olarak alacak*.
  • 200 PV ve üstüne ulaşarak aşırı aktif seviyeye ulaşan ortak, sunumlar için %100 daha fazla ürünü hediye olarak alacak*.
  • 500 PV ve üstüne ulaşarak aşırı aktif seviyeye ulaşan ortak, sunumlar için %150 daha fazla ürünü hediye olarak alacak*.

Seviyeye göre sunum ürünleri:

  • Şirkete 200, 400 ya da 600 koşullu birim statüsü ile dahil olan veya statüsünü 200, 400 ya da 600 koşullu birime yükselten ortak, hediye olarak %100 daha fazla sunum ürünü elde edecektir* (gerçek ödeme tutarı baz alınarak).
  • Şirkete 1800 ya da 3000 koşullu birim statüsü ile dahil olan veya statüsünü 1800 koşullu birime yükselten ortak, hediye olarak %200 daha fazla sunum ürünü elde edecektir* (gerçek ödeme tutarı baz alınarak).

Dikkat: sunum ürünü olarak ACUMULLIT SA serisinden HPY ve AIR haricinde arzu ettiğiniz herhangi bir pastili seçebilirsiniz.

Promosyonun belirli bir ülke için geçerli olup olmadığını çevrimiçi mağazada sipariş verirken öğrenebilirsiniz.

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY