+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Şirketin Başkanı’nın Doğum Gününün Şerefine Muhteşem Bir Promosyon uzatiliyor!

Sizler de bilirsiniz ki Sergey Kulikov’dan da tam bu beklenirdi!

Ülkeler: Rusya Federasyonu, Bağımsız Devletler Topluluğu, Ukrayna, Gürcistan, Avrupa Birliği, Türkiye, İsrail.
Geçerlilik Süresi: 21-29 Ocak 2024.

Sizler de bilirsiniz ki Sergey Kulikov’dan da tam bu beklenirdi! O, hediyeler vermeye ve etrafındaki insanları mutlu etmeyi bayılıyor. Dahası doğum gününde bile APL GO Şirketi’nin Ortaklarını yani sizleri mutlu etmek için bile bir nedeni var!

Sizleri en çok ne mutlu edebilir ki? Elbette, yeni kurvaziyere çıkma imkânı!

İşte, 2024 Kruvaziyeri Promosyonuna katılmaya yetişemeyenler için muazzam bir haber! Kruvaziyere davet edilmeye hak kazanmak ve katılımcı olmak istiyor musunuz?

İşte o zaman 1. adımı tamamlamak için özel tekliften yararlanmanın tam zamanı:

  • 21 Ocak’tan 29 Ocak 2024’e kadar tek seferlik 600 PV ve fazlası kişisel hareketlilik sağlayın ve rüya yolculuğa bir adım daha yaklaşın!

Tüm koşulları buradan okuyabilirsiniz.

Hepsi bu kadar değil! Daha fazla hediye, daha fazla imkân! Aşağıda belirtilen promosyon koşullarını öğrenin ve hareketliliğinizi yavaşlatmayın!

Hareketlilik için satın alımlarda sunum ürünleri:

  • 1.000 PV ve daha fazlası hareketlilik sağlayan Ortak, sunum ürününün %200’den fazlasını hediye olarak alır.

Statünün Yükselmesi için Sunum Ürünü:

  • 200 koşullu birim statüsüne kadar yükselmiş Ortak, sunum ürününün* %100’ den fazlasını hediye olarak alır. (Gerçek ödeme tutarından).
  • 400 veya 600 koşullu birim statüsüne kadar yükselmiş Ortak, sunum ürününün* %150’ den fazlasını hediye olarak alır. (Gerçek ödeme tutarından).
  • 1.800 ve 3.000 koşullu birim statüsüne kadar yükselmiş Ortak, sunum ürününün* %200’ den fazlasını hediye olarak alır. (Gerçek ödeme tutarından).

*Sunum ürünü olarak, PFT hariç, ACUMULLIT SA serisinin herhangi bir pastili seçilebilir. Sunum ürünü, PFT hariç, yalnızca 5 k.b. için ürün satın alma imkanıdır.

k.b. (koşullu birim) Şirketin kendi hesaplama birimidir ve k.b. kurunu satın alım yaparken https://backoffice.aplgo.com/ sitesindeki kişisel hesabınızdan görebilirsiniz.

PV, APL Şirketi Ortağının asgari yükümlülüğü belirlenirken, bonus ödüllerinin ve niteliklerinin hesaplanmasında kullanılan her APL ürününe verilen koşullu bir dijital göstergedir.

GO- giriş statüsü, bonus ödüllerin hesabı sırasında kullanılan Ortağa tanınan bir dizi olanak ve ayrıcalıktır.

Belirli bir ülke için promosyonun güncelliğini https://backoffice.aplgo.com/ sitesindeki kişisel hesabınızdan sipariş verirken öğrenebilirsiniz.

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY