+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

APL tarihinde görülmüş en cömert promosyon

Tek sebep ise Başkanın doğum günü şerefine size bir hediye vermek istemesi.

Bu sadece akılda kalsın diye atılmış bir başlık değil! Bahsi geçen, gerçekten de APL Şirketinin 10 senelik varlığı süresince yapılan en cömert promosyon! Tek sebep ise Başkanın doğum günü şerefine size bir hediye vermek istemesi. Yüksek miktarda bonus kazanmak için tam tamına üç gününüz var! Ayrıntılı bilgi için koşulları inceleyin! Promosyon o kadar harika ki, çabalarınız işinize ve yaşam kalitenize birçok yarar sağlayacak. Hemen harekete geçin!

Promosyondan yararlanın, zaferin enerjisini hissedin! Bu durdurulamaz yılda hiç kimse sizin daha iyi, kendinden emin, daha sağlıklı ve daha zengin olmanızı engelleyemez!

PROMOSYON TARİHLERİ: 23.01.2022-25.01.2022

KOŞULLAR

Etkinlik durumuna yönelik satın alımlar için sunum ürünleri:

  • 100 PV ve üstüne ulaşarak aşırı aktif seviyeye ulaşan ortak, sunumlar için %100 daha fazla ürünü hediye olarak alacak*.
  • 300 PV ve üstüne ulaşarak aşırı aktif seviyeye ulaşan ortak, sunumlar için %200 daha fazla ürünü hediye olarak alacak*.
  • 1000 PV ve üstüne ulaşarak aşırı aktif seviyeye ulaşan ortak, sunumlar için %250 daha fazla ürünü hediye olarak alacak*.

Seviyeye göre sunum ürünleri:

  • Şirkete 400 ya da 600 koşullu birim statüsü ile dahil olan veya statüsünü 400 ya da 600 koşullu birime yükselten ortak, hediye olarak %150 daha fazla sunum ürünü elde edecektir* (gerçek ödeme tutarı baz alınarak).
  • Şirkete 1800 koşullu birim statüsü ile dahil olan veya statüsünü 1800 koşullu birime yükselten ortak, hediye olarak %200 daha fazla sunum ürünü elde edecektir* (gerçek ödeme tutarı baz alınarak).
  • Şirkete 3000 koşullu birim statüsü ile dahil olan veya statüsünü 3000 koşullu birime yükselten ortak, hediye olarak %250 daha fazla sunum ürünü elde edecektir* (gerçek ödeme tutarı baz alınarak).

Dikkat: sunum ürünü olarak ACUMULLIT SA serisinden HPY ve AIR haricinde arzu ettiğiniz herhangi bir pastili seçebilirsiniz.
Promosyonun belirli bir ülke için geçerliliğini çevrimiçi mağazada sipariş verirken öğrenebilirsiniz.

İndirime göre seviyeler:

  • Promosyon süresince seviyenizi 500 koşullu birim karşılığında 600 koşullu birime yükseltebilirsiniz (kazancınız 100 koşullu birim), 600 koşullu birim seviyesine yükselenler için de benzer bir teklif geçerli olacaktır. Seviyenizi 100 koşullu birim indirimle 600 koşullu birime yükseltmek mümkün!
  • Promosyon süresince seviyenizi 1500 koşullu birim karşılığında 1800 koşullu birime yükseltebilirsiniz (kazancınız 300 koşullu birim), 1800 koşullu birim seviyesine yükselenler için de benzer bir teklif geçerli olacaktır. Seviyenizi 300 koşullu birim indirimle 1800 koşullu birime yükseltmek mümkün!
  • Promosyon süresince seviyenizi 2500 koşullu birim karşılığında 3000 koşullu birime yükseltebilirsiniz (kazancınız 500 koşullu birim), 3000 koşullu birim seviyesine yükselenler için de benzer bir teklif geçerli olacaktır. Seviyenizi 500 koşullu birim indirimle 3000 koşullu birime yükseltmek mümkün!

Promosyonun belirli bir ülke için geçerliliğini çevrimiçi mağazada sipariş verirken öğrenebilirsiniz.

Ödeme yapmadan ek ID’ye sahip olun!

Nasıl mı? Hepsi çok kolay:

  • Birinci hattınıza 3000 koşullu birim karşılığında iki Ortak kaydedin, 1800 koşullu birim değerinde ücretsiz 1 adet ek mevki kazanın.
  • Birinci hattınıza 1800 koşullu birim karşılığında iki Ortak kaydedin, 600 koşullu birim değerinde ücretsiz 1 adet ek mevki kazanın.

İşte gelirinizi artırmak için harika bir fırsat!

Ayrıca bu ID’yi promosyon bitiminden itibaren 12 ay içinde yenileyebilirsiniz**.

** ID numarası yenileme şartlarına Pazarlama Planından ulaşabilirsiniz.

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY