+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

Her eve BRN, HRT, BTY promosyonu

Hem kendinize hem akrabalarınıza hem de arkadaşlarınıza daha önce hiç görülmemiş düşük fiyatlarda BRN, HRT, BTY alabilmek için bu harika fırsatı kaçırmayınız!

Ülkeler: Türkiye.
Geçerlilik Süresi: 26 Ocak- 13 Şubat 2024

Hem kendinize hem akrabalarınıza hem de arkadaşlarınıza daha önce hiç görülmemiş düşük fiyatlarda BRN, HRT, BTY alabilmek için bu harika fırsatı kaçırmayınız! Promosyona dahil olan herhangi bir pastil paketinin fiyatı yalnızca 25 k.b.!**

* Sınırsız miktarda pastil alabilirsiniz. Bu promosyona göre pastillerin son kullanma tarihi Nisan 2024’tür. Promosyon, hangisi daha önce olursa, ya 31.01.2024 tarihine kadar ya da ürünün stokta bitimine kadar geçerlidir. Promosyon ürünü değiştirilemez ve iade edilemez.

**k.b. (koşullu birim) Şirketin kendi hesaplama birimidir ve k.b. kurunu satın alım yaparken https://backoffice.aplgo.com/ sitesindeki kişisel hesabınızdan görebilirsiniz.

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY