+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

EN ŞAHANE PROMOSYON

Başınızı döndürecek promosyon şartlarını okuyun!

Önüm, arkam, sağım, solum - İNDİRİM...

Şükran Gününü takip eden geleneksel sıradışı satışlar başlıyor ve tüm dünya bunun için çıldırmış durumda!! APL Şirketi de bundan geri kalamazdı! BU YÜZDEN HERKESİ ŞAŞIRTMAYA HAZIRLANDIK!

APL, 26 - 30 Kasım 2020 tarihleri ​​arasında 5 gün boyunca sürecek olan “EN” ŞAHANE PROMOSYON GÜNLERİ hakkında duyuru yaptı.

Başınızı döndürecek promosyon şartlarını okuyun! En sevdiğiniz ürünü en cazip fiyatlarla satın almak için acele edin! Kendinizi hiçbir şeyden alıkoymayın!

PROMOSYON TARİHİ: 26-30 Kasım 2020.

ŞARTLAR:

İkincil satın alımlar için:

- 100 PV ve üstüne ulaşarak aşırı aktif seviyeye ulaşan ortak, sunumlar için % 100 daha fazla ürünü hediye olarak alacak*,

- 300 PV ve üstüne ulaşarak aşırı aktif seviyeye ulaşan ortak, sunumlar için % 150 daha fazla ürünü hediye olarak alacak*.

Dikkat! Sunum ürünü olarak ACUMULLIT SA serisinden arzu ettiğiniz herhangi bir pastili seçebilirsiniz. Bu kampanya ABD ve Kanada hariç tüm ülkeler için geçerlidir.

Seviyeye göre sunum ürünleri:

- Statüsü dolayısıyla Şirkete dahil olan veya 200, 400 veya 600 ABD doları seviyesine yükselen ortak, hediye olarak %100 daha fazla sunum ürünü elde edecek* (gerçek ödeme tutarı baz alınarak),

- Statüsü dolayısıyla Şirkete dahil olan veya 1800 veya 3000 ABD doları seviyesine yükselen ortak, hediye olarak %150 daha fazla sunum ürünü elde edecek* (gerçek ödeme tutarı baz alınarak).

Dikkat! Sunum ürünü olarak ACUMULLIT SA serisinden arzu ettiğiniz herhangi bir pastili seçebilirsiniz. Bu kampanya ABD ve Kanada hariç tüm ülkeler için geçerlidir.

*1 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olan sunum ürünü elde etmeye ilişkin kuralları okuyunuz.

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY