+ APL Ailesine Katılın
Alışveriş Destek Giriş Yap
Turkey

"Yeni yıl mucizeleri" promosyonu tekrar açıklandı

Arkadaşlar! Yeni yıl mucizeleri dönemi APL’de hala devam ediyor.

Arkadaşlar! Yeni yıl mucizeleri dönemi APL’de hala devam ediyor. İşinizi en sevdiğiniz Şirket ile birlikte ve henüz kaybolmamış harika ruh halinizle inşa etmeye bu inanılmaz gayretinizle devam edin diye promosyonu tekrar duyuruyoruz. Mucizelere ve en önemlisi kendinize inanın! Başarıyı yakalayacaksınız!

PROMOSYON TARİHİ: 28.12.2021 - 07.01.2022

ŞARTLAR:

Aktiflik durumuna yönelik satın alımlar için sunum ürünleri:

- 100 PV ve üstüne ulaşarak aşırı aktif seviyeye ulaşan ortak, sunumlar için % 50 daha fazla ürünü hediye olarak alacak *.

- 200 PV ve üstüne ulaşarak aşırı aktif seviyeye ulaşan ortak, sunumlar için % 100 daha fazla ürünü hediye olarak alacak *.

- 550 PV ve üstüne ulaşarak aşırı aktif seviyeye ulaşan ortak, sunumlar için % 200 daha fazla ürünü hediye olarak alacak *.

Dikkat: Sunum ürünü olarak ACUMULLIT SA serisinden arzu ettiğiniz herhangi bir pastili seçebilirsiniz.

Seviyeye göre sunum ürünleri:

- Şirkete 200 ya da 400 koşullu birim statüsü ile dahil olan veya statüsünü 200 ya da 400 koşullu birime yükselten ortak, hediye olarak % 50 daha fazla sunum ürünü elde edecektir* (gerçek ödeme tutarı baz alınarak). Sponsor da sonraki kişisel satın alımlarda bizzat davet edilen kişinin ödediği gerçek tutarın %50’si oranında sunum ürünü elde edecektir.

- Şirkete 600 ya da 1800 koşullu birim statüsü ile dahil olan veya statüsünü 600 ya da 1800 koşullu birime yükselten ortak, hediye olarak % 100 daha fazla sunum ürünü elde edecektir* (gerçek ödeme tutarı baz alınarak). Sponsor da sonraki kişisel satın alımlarda bizzat davet edilen kişinin ödediği gerçek tutarın %50’si oranında sunum ürünü elde edecektir.

- Şirkete 3000 koşullu birim statüsü ile dahil olan veya statüsünü 3000 koşullu birime yükselten ortak, hediye olarak % 200 daha fazla sunum ürünü elde edecektir* (gerçek ödeme tutarı baz alınarak). Sponsor da sonraki kişisel satın alımlarda bizzat davet edilen kişinin ödediği gerçek tutarın %50’si oranında sunum ürünü elde edecektir.

Uyarı! Sunum ürünü olarak ACUMULLIT SA Serisinden HPY ve AIR pastilleri hariç arzu ettiğiniz herhangi bir pastili seçebilirsiniz.

İndirime göre seviyeler:

- Promosyon süresince seviyenizi 500 koşullu birim karşılığında 600 koşullu birime yükseltebilirsiniz (kazancınız 100 koşullu birim), 600 koşullu birim seviyesine yükselenler için de benzer bir teklif geçerli olacaktır. Seviyenizi 100 koşullu birim indirimle 600 koşullu birime yükseltmek mümkün.

- Promosyon süresince seviyenizi 1500 koşullu birim karşılığında 1800 koşullu birime yükseltebilirsiniz (kazancınız 300 koşullu birim), 1800 koşullu birim seviyesine yükselenler için de benzer bir teklif geçerli olacaktır. Seviyenizi 300 koşullu birim indirimle 1800 koşullu birime yükseltmek mümkün.

- Promosyon süresince seviyenizi 2500 koşullu birim karşılığında 3000 koşullu birime yükseltebilirsiniz (kazancınız 500 koşullu birim), 3000 koşullu birim seviyesine yükselenler için de benzer bir teklif geçerli olacaktır. Seviyenizi 500 koşullu birim indirimle 3000 koşullu birime yükseltmek mümkün.

Promosyonun belirli bir ülke için geçerliliğini çevrimiçi mağazada sipariş verirken öğrenebilirsiniz.

Alışveriş sepeti
X
APL sepetiniz boş
Partner statüsünün tescili için Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin Acumullit SA serisi ürünlerinden sepetinize miktar olarak ekleyin TRY
İptal et
Statü kaydı için yeterli ürün seçildi
${getItemCategory(item.category)}
Perakende fiyatı: TRY
Perakende: TRY
Toptan: TRY
Perakende: TRY
TRY
TRY
TRY